idrettsskolen-

Lagidrett og idrettsgrener

Braatthallen er er tilrettelagt for idrettsgrener som bryting, fotball, håndball, turn, friidrett, innebandy, volleyball, basketball, badminton og tennis. Bratthallen har status som Norges Riksanlegg for bryting, og har spesielt tilrettelagte fasiliteter til dette formålet. Her spilles også 1. divisjonskamper i håndball.

Braatthallen - en møteplass for ungdom som driver med idrett

NEAS Idrettskole i Braatthallen samler mange barn og ungdom gjennom sin aktivitet. De har idrettskole for 6 og 7-åringer på tirsdager, for 8 og 9-åringer på onsdag, gjennom "Svettarn" aktivitet for undgdomskoleelever på mandag og torsdag og til slutt "åpen dør" på fredagskveldene for barn og ungdom fra 11/12-årsalderen. Disse aktivitetene samler totalt 800-1000 barn i uka.

IL Braatt driver med bryting og boksing.

Kristiansund håndballklubb med alle sine lag for både gutter og jenter er også en storforbruker av hallen. Her spilles det kamper fra alderbestemte til 1. divisjon håndball.

Kristiansund turnforening har egen avdeling i hallen med alle sine grupper, og er en svært populær forening - ofte med lange ventelister. 

Kristiansund badmintonklubb trener hver tirsdag i hallen. 

Fosna Innebandyklubb  spiller innebandy i hallen tirsdager og torsdager kl. 21.00 - 22.30. I tillegg trener bedriftsidrett innen innebandy og volleyball i hallen.

Skoleidrett

Kristiansund videregående skole, med sine 1000 elever, har undervisning i kroppsøving i hallen. Braatthallens allsidighet gjør at det kan utøves allsidige gymnastikkaktiviteter. Det er også en klatrevegg elevene kan å boltre seg i. I tillegg er det disponert eget treningsrom med både frivekter og diverse apparater. Vi har også besøk av barne- og ungdomskoler som leier haller ved spesielle anledninger.